“Harapkan Oyen, Oyen x boleh harap,” – [VIDEO] Gelagat Oyen buat ramai terhibur

 


Gara-gara terkenal dan comel dipandang, itulah antara sebab kucing sering menjadi pilihan ramai untuk dijadikan sebagai haiwan peliharaan. Selain itu, mereka juga sangat manja sekali gus dapat menjadi penyeri hidup seseorang apabila dilanda masalah atau kesedihan.

Bukan sahaja si comel kucing ini bijak dan manja malah kadang kala kelakuan lucunya mengundang pemilik juga hairan terutama apabila merayap keluar rumah namun perlu di jemput pulang.

Walaupun comel, kadang-kadang kucing ni ada perangai anehnya sendiri seperti yang terjadi dalam sebuah video viral ini.

Terbaru menerusi satu video tular di laman tiktok yang dimuatnaik oleh president_republic_oyen memaparkan beberapa orang cuba mengambil bulu tangkis yang berada di sebuah atap rumah.

Namun apa yang mencvri perhatian ialah gelagat seekor kucing berwarna oren yang popular dengan gelaran Oyen, dimana dia dilihat berada di atas atap tersebut dan membawa lari bulu tangkis tersebut dengan menggigitnya.

“Harapkan oyen,oyen x boleh harap,” tulis president_republic_oyen di ruangan kapsyen.

VIDEO KLIK DISINI

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 4k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kucing tersebut.

Komen netizen:

Sumber: instagram president_republic_oyen

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post