Apa abang ini cerita sampai semua ikan dalam akuarium itu terpesona ternganga mendengarContoh seperti ikan-ikan dalam akuarium, dengan kolaborasi abang ini.

Kelakuan haiwan tidak kira spesies apa walaupun bukan yang comel macam kucing dan anjing, mampu menjadi terapi untuk kita berasa terhibur dan spontan tergelak.

Semuanya bermula apabila rakaman TikTok memaparkan lelaki yang berasal dari Indonesia itu kelihatan berbual selamba di hadapan akuarium dengan sekumpulan ikan.

Gelagat abang ini yang seronok bercerita depan ikan-ikan dalam akuarium sehingga mereka itu jadi khusyuk mendengar telah membuat para netizen rasa geli hati ketika menontonnya.

Perkongsian video TikTok itu kemudian menjadi tular dikalangan pengguna TikTok dan platform media sosial lain.

Dan reaksi ikan-ikan itu apabila mendengar seakan mereka semua faham biji butir cerita amat melucukan.

Apa yang melucukan, ikan-ikan itu dengan mulut ternganga mendengar abang ini bercerita dengan penuh minat.

Video pendek itu memaparkan abang ini berada di hadapan akuarium dengan beberapa ekor ikan yang bersaiz besar di dalamnya sedang memerhatikan dia bercerita.

Layankan sahaja abang ini bercerita, kasihan dia tengah sunyi tu.

“Faham? Faham kan!” katanya sambil rakan abang ini yang berada di belakang tergelak sakan menyaksikan gelagat ikan-ikan itu dengan mulut ternganga mereka semacam terpesona mendengar cerita paling menarik pernah didengar.

Eloklah ada ikan-ikan itu buat teman jadi pendengar setia masalah abang..

Sumber: erabaru.com.my

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post